Slijterij Voorburg logo
Slijterij Voorburg - Van de Wateringelaan 25 - 2274 CA Voorburg - Telefoon: 070-3839198 - Fax: 070-3856614 - info@slijterijvoorburg.nl - KvK: 27086858

Leverancier voor horecagelegenheden in Zuid-Holland

Wijnhandel en slijterij Voorburg is een van de grootste tussenleveranciers voor horecagelegenheden in Zuid-Holland. Onze service bestaat uit het bevoorraden van restaurants, (eet)cafe's, hotels, casino's en bedrijfrestaurants. 

Door onze jarenlange ervaring weet ons team precies wat en op welke wijze de wijnen en andere dranken bezorgd worden. Ons assortiment is enorm. Van de bekende frisdranken tot aan exclusieve rums en andere mooie dranken. Wij hebben service, met name in de bezorging, hoog in het vaandel staan. Door onze uitstekende planning kunnen wij horecagelegenheden op de juiste momenten bevoorraden. 

Bent u eigenaar van een horecagelegenheid, groot of klein, of bent u verantwoordelijk voor de inkoop van een horecagelegenheid, neemt u dan eens contact op met uw aanspreekpunt voor Slijterij Voorburg, de heer Brian Le Griep. Telefonisch kan ons team al informatie verstrekken voor een eerste bestelling. 

Netwerk

Slijterij Voorburg maakt deel uit van een groot netwerk binnen de regio Haaglanden. Slijterij Voorburg verzorgt voor diverse businessclubs en zakelijke evenementen de levering van dranken. 

Zomer rose

Finca Don Gavarre Rosado

€3,95 per fles en 6 voor

€20,00.

Slijterij Voorburg - Zomer Rose
Slijterij Voorburg - Jaar wijnen

Jaar wijn

Denis marchais merlot

Denis marchais syrah rose

Denis marchais chardonnay

Denis marchais sauvignon

Per fles €5,00 5+1 GRATIS.

ACTIES GELDIG TOT 5 APRIL 2020

Licor 43 Baristo

Slijterij Voorburg - Zomer Rose

Altijd het laatste nieuws over wijnen en meer? 

Brian Le Griep van Slijterij Voorburg verstuurt periodiek een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes over wijnen en andere lekkernijen. U kunt zich met uw naam en e-mailadres inschrijven. U ontvangt dan automatisch de nieuwsbrief van Slijterij Voorburg. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en niet voor andere doeleinden gebruikt. Uitschrijven kan in elke nieuwsbrief. Dat is wat we voor u kunnen doen! Dus schrijf u nu in en ontvang onze nieuwsbrief. Onze service voor u!

Exclusief leverancier van

Slijterij Voorburg Exclusief leverancier van santocci

Santocci

Nu ook voor thuis en feestjes
Exclusieve clubdrankje Santocci bij Slijterij Voorburg

Generaties lang is het originele recept van de enige onweerstaanbare, pure en op traditionele wijze geproduceerde limoncello bewaard gebleven en in stand gehouden. Slijterij Voorburg wil deze bijzondere kwaliteit graag delen met liefhebbers van een prachtige likeur. Deze exclusieve limoncello is bekend uit de populaire restaurants en clubs. Ook leuk als cadeau!

Slijterij Voorburg Exclusief leverancier van Bacardi 151

Don Q Rum

Bacardi 151 is tijdelijk niet meer leverbaar. Maar wij hebben hiervoor een goed alternatief. Namelijk de Don Q rum 151. 

De Don Q 151 is een mix van zware en lichte rums, elk met een minimum lagering van 3 jaar. Deze evenwichtige rum onderscheidt zich van andere 151 proofrums door volwassen kenmerken van vanille en eiken, en hints van rook en tabak.

Lagering: Een mix van rums op leeftijd met een minimum van 3 jaar.

75,5% ALC/VOL

Proefnotities: Vet, houtachtige smaak met een heerlijke zoetheid, hints van caramel, vijgen en gedroogde vruchten. Voldoende tanninesuit de eiken vaten ondersteunen een lange, heldere, smaakvolle afwerking en romigheidin de mond.

Lees hier meer over de Don Q Rums

Slijterij Voorburg Exclusief leverancier van Flor de Cana

Flor de Cana

Slijterij Voorburg is exclusief leverancier van Flor de Cana

Flor de Cana RUM heeft minimaal 7 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. De rum smaak is licht en aangenaam, een enigzins kruidige smaak met vanille en cacao maar toch fris. Flor de Cana Rum kan ook prima puur gedronken worden. De Compañia Licorera de Nicaragua werd in 1890 opgericht en voert naast Flor de Cana ook de merken Mombacho en Zapatera.

Slijterij Voorburg heeft Flor de Cana in haar assortiment. Een echt heerlijke tropische verrassing. Kom naar de winkel of reserveer uw fles via info@slijterijvoorburg.nl

Slijterij Voorburg - Van de Wateringelaan 25 - 2274 CA Voorburg - Telefoon: 070-3839198 - Fax: 070-3856614 - info@slijterijvoorburg.nl - KvK: 27086858 Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl Privacy Verklaring
Slijterij Voorburg - Nix 18