Dinsdag t/m zaterdag bereikbaar
070-3839198 | info@slijterijvoorburg.nl

Gratis bezorging
vanaf € 60,-

Leverancier voor horecagelegenheden in Zuid-Holland

Wijnhandel en slijterij Voorburg is een van de grootste tussenleveranciers voor horecagelegenheden in Zuid-Holland. Onze service bestaat uit het bevoorraden van restaurants, (eet)cafe's, hotels, casino's en bedrijfrestaurants. 

Door onze jarenlange ervaring weet ons team precies wat en op welke wijze de wijnen en andere dranken bezorgd worden. Ons assortiment is enorm. Van de bekende frisdranken tot aan exclusieve rums en andere mooie dranken. Wij hebben service, met name in de bezorging, hoog in het vaandel staan. Door onze uitstekende planning kunnen wij horecagelegenheden op de juiste momenten bevoorraden. 

Bent u eigenaar van een horecagelegenheid, groot of klein, of bent u verantwoordelijk voor de inkoop van een horecagelegenheid, neemt u dan eens contact op met uw aanspreekpunt voor Slijterij Voorburg, de heer Brian Le Griep. Telefonisch kan ons team al informatie verstrekken voor een eerste bestelling. 

Netwerk

Slijterij Voorburg maakt deel uit van een groot netwerk binnen de regio Haaglanden. Slijterij Voorburg verzorgt voor diverse businessclubs en zakelijke evenementen de levering van dranken. 

Jaaraanbiedingen

Bekijk hier onze aanbiedingen die het gehele jaar geldig zijn.

Bekijk de jaar aanbiedingen

Slijterijvoorburg is exclusief leverancier van

Slijterij voorburg - Don Q Rum

Don Q Rum

Bacardi 151 is tijdelijk niet meer leverbaar. Maar wij hebben hiervoor een goed alternatief. Namelijk de Don Q rum 151. 

De Don Q 151 is een mix van zware en lichte rums, elk met een minimum lagering van 3 jaar. Deze evenwichtige rum onderscheidt zich van andere 151 proofrums door volwassen kenmerken van vanille en eiken, en hints van rook en tabak.

Lagering: Een mix van rums op leeftijd met een minimum van 3 jaar.

75,5% ALC/VOL

Proefnotities: Vet, houtachtige smaak met een heerlijke zoetheid, hints van caramel, vijgen en gedroogde vruchten. Voldoende tanninesuit de eiken vaten ondersteunen een lange, heldere, smaakvolle afwerking en romigheidin de mond.

Lees hier meer over Don Q Rums

Slijterij voorburg - Flor de Cana

Flor de Cana

Slijterij Voorburg is exclusief leverancier van Flor de Cana

Flor de Cana RUM heeft minimaal 7 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. De rum smaak is licht en aangenaam, een enigzins kruidige smaak met vanille en cacao maar toch fris. Flor de Cana Rum kan ook prima puur gedronken worden. De Compañia Licorera de Nicaragua werd in 1890 opgericht en voert naast Flor de Cana ook de merken Mombacho en Zapatera.

Slijterij Voorburg heeft Flor de Cana in haar assortiment. Een echt heerlijke tropische verrassing. Kom naar de winkel of reserveer uw fles via info@slijterijvoorburg.nl. 

Neem contact op voor de Flor de Cana dranken

Slijterij voorburg - Nobeltje

Nobeltje

Neem contact met ons op

Contact