Dinsdag t/m zaterdag bereikbaar
070-3839198 | info@slijterijvoorburg.nl

Gratis bezorging
vanaf € 60,-

Bent u op zoek naar iets speciaals. Kom dan zeker even langs. 

Naast de grote collectie van bekende merken hebben wij ook een selectie van de minder bekende merken voor de liefhebber van exclusieve wijnen, whisky's, bieren en andere dranken. Daarnaast verkoopt Slijterij Voorburg als een van de weinige slijterijen in Nederland het Nicaraquaanse Flor de Cana. Deze rumsoort is in het verleden al vaak uitgeroepen tot werelds beste in zijn soort. Een enorme heerlijke tropische exclusieve verrassing. 

 

Slijterij Voorburg is aangesloten bij de selectie van De Wijnproevers. Slijterij Voorburg heeft dan altijd de meest exclusieve wijnen en andere dranken als eerste in huis. Komt u gerust eens kijken, stelt u gerust een vraag, wij adviseren u graag.

Een geboorte? Oud Hollands Kandeel

Slijterij heeft Oud Hollands Kandeel op voorraad. Leuk bij een geboorte. Kandeel is een traditionele drank die sinds de 17e eeuw bij geboortefeesten wordt geschonken. Het romige, gele drankje heeft een alcoholpercentage van 17%. Kandeel lijkt een beetje op advocaat. Kandeel kopen bij Slijterij Voorburg! 

Jaaraanbiedingen

Bekijk hier onze aanbiedingen die het gehele jaar geldig zijn.

Bekijk de jaar aanbiedingen

Slijterijvoorburg is exclusief leverancier van

Slijterij voorburg - Don Q Rum

Don Q Rum

Bacardi 151 is tijdelijk niet meer leverbaar. Maar wij hebben hiervoor een goed alternatief. Namelijk de Don Q rum 151. 

De Don Q 151 is een mix van zware en lichte rums, elk met een minimum lagering van 3 jaar. Deze evenwichtige rum onderscheidt zich van andere 151 proofrums door volwassen kenmerken van vanille en eiken, en hints van rook en tabak.

Lagering: Een mix van rums op leeftijd met een minimum van 3 jaar.

75,5% ALC/VOL

Proefnotities: Vet, houtachtige smaak met een heerlijke zoetheid, hints van caramel, vijgen en gedroogde vruchten. Voldoende tanninesuit de eiken vaten ondersteunen een lange, heldere, smaakvolle afwerking en romigheidin de mond.

Lees hier meer over Don Q Rums

Slijterij voorburg - Flor de Cana

Flor de Cana

Slijterij Voorburg is exclusief leverancier van Flor de Cana

Flor de Cana RUM heeft minimaal 7 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. De rum smaak is licht en aangenaam, een enigzins kruidige smaak met vanille en cacao maar toch fris. Flor de Cana Rum kan ook prima puur gedronken worden. De Compañia Licorera de Nicaragua werd in 1890 opgericht en voert naast Flor de Cana ook de merken Mombacho en Zapatera.

Slijterij Voorburg heeft Flor de Cana in haar assortiment. Een echt heerlijke tropische verrassing. Kom naar de winkel of reserveer uw fles via info@slijterijvoorburg.nl. 

Neem contact op voor de Flor de Cana dranken

Slijterij voorburg - Nobeltje

Nobeltje

Neem contact met ons op

Contact