Slijterij Voorburg logo
Slijterij Voorburg - Van de Wateringelaan 25 - 2274 CA Voorburg - Telefoon: 070-3839198 - Fax: 070-3856614 - info@slijterijvoorburg.nl - KvK: 27086858

Bent u op zoek naar iets speciaals. Kom dan zeker even langs. 

Naast de grote collectie van bekende merken hebben wij ook een selectie van de minder bekende merken voor de liefhebber van exclusieve wijnen, whisky's, bieren en andere dranken. Zo is Slijterij Voorburg exclusief leverancier van Bacardi 151. Het nummer van 151 staat voor proof, wat weer overeenkomt met het hoge alcoholpercentage van 75,5%. Vanwege dit zeer hoge alcoholpercentage is het in veel landen niet te koop. In Nederland verkopen slechts een paar slijterijen Bacardi 151. Slijterij Voorburg ontvangt dan ook met regelmaat klanten uit binnen- en buitenland speciaal voor deze bijzondere rumsoort. Daarnaast verkoopt Slijterij Voorburg als een van de weinige slijterijen in Nederland het Nicaraquaanse Flor de Cana. Deze rumsoort is in het verleden al vaak uitgeroepen tot werelds beste in zijn soort. Een enorme heerlijke tropische exclusieve verrassing. 
 
Slijterij Voorburg is aangesloten bij de selectie van De Wijnproevers. Slijterij Voorburg heeft dan altijd de meest exclusieve wijnen en andere dranken als eerste in huis. Komt u gerust eens kijken, stelt u gerust een vraag, wij adviseren u graag.

Een geboorte? Oud Hollands Kandeel

Slijterij heeft Oud Hollands Kandeel op voorraad. Leuk bij een geboorte. Kandeel is een traditionele drank die sinds de 17e eeuw bij geboortefeesten wordt geschonken. Het romige, gele drankje heeft een alcoholpercentage van 17%. Kandeel lijkt een beetje op advocaat. Kandeel kopen bij Slijterij Voorburg! 

Nieuw en exclusief: Bieren van Brouwerij de Ambacht:

Bieren van Brouwerij de Ambacht zijn exclusief in de regio verkrijgbaar bij Slijterij Voorburg.  Het assortiment bestaat uit een licht blonde, zwaar blond, dubbel bruin en gouden tripel. Voor de porter liefhebbers is er ook een zwarte porter die met zijn gebrande licht zoete smaak eerbied toont aan de klassieke porter bieren.

Lichte Blonde 5%: Dit licht blonde bier presenteert zich met een stevige witte schuimkraag. De smaak is fris en vol, licht hoppig en moutig. Dit pilsener nodigt uit tot nog een consumptie.

Zwaar Blond 7,5%: De kleur is diepgoud, het schuim fijn en luchtig. Het boeket is zeer geparfumeerd; de aromatische hopsoorten zijn herkenbaar aanwezig en de specerijen zorgen voor een fruitige toets van citrusvruchten.

Dubbel Bruin 8%: De fruitgeuren, ontstaan door gisting, vormen een rijke harmonie met het dominante aanwezige zoethout en de gebrande suiker. Dit bier onderscheidt zich door een uitzonderlijke zintuig palet met een koffie smaak en een krachtige aroma.

Gouden Tripel 9%: Ondanks de lichte amberkleur verbaast het bier de kenner met een nadrukkelijke toets mout. De neus is rijk met een unieke combinatie van hoparoma’s, kruiden en typische, zeer fruitige gistingsgeuren. De tripel is bij uitstek het bier voor de genieters.

Zwarte Porter 6%: In de aanzet is deze porter zoet en licht hoppig. Echter neemt de gebrande mout smaak snel over en is de afdronk vol en zacht bitter.

 

Zomer rose

Finca Don Gavarre Rosado

€3,95 per fles en 6 voor

€20,00.

Slijterij Voorburg - Zomer Rose
Slijterij Voorburg - Jaar wijnen

Jaar wijn

Denis marchais merlot

Denis marchais syrah rose

Denis marchais chardonnay

Denis marchais sauvignon

Per fles €5,00 5+1 GRATIS.

ACTIES GELDIG TOT 5 APRIL 2020

Licor 43 Baristo

Slijterij Voorburg - Zomer Rose

Altijd het laatste nieuws over wijnen en meer? 

Brian Le Griep van Slijterij Voorburg verstuurt periodiek een nieuwsbrief met de laatste nieuwtjes over wijnen en andere lekkernijen. U kunt zich met uw naam en e-mailadres inschrijven. U ontvangt dan automatisch de nieuwsbrief van Slijterij Voorburg. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en niet voor andere doeleinden gebruikt. Uitschrijven kan in elke nieuwsbrief. Dat is wat we voor u kunnen doen! Dus schrijf u nu in en ontvang onze nieuwsbrief. Onze service voor u!

Exclusief leverancier van

Slijterij Voorburg Exclusief leverancier van santocci

Santocci

Nu ook voor thuis en feestjes
Exclusieve clubdrankje Santocci bij Slijterij Voorburg

Generaties lang is het originele recept van de enige onweerstaanbare, pure en op traditionele wijze geproduceerde limoncello bewaard gebleven en in stand gehouden. Slijterij Voorburg wil deze bijzondere kwaliteit graag delen met liefhebbers van een prachtige likeur. Deze exclusieve limoncello is bekend uit de populaire restaurants en clubs. Ook leuk als cadeau!

Slijterij Voorburg Exclusief leverancier van Bacardi 151

Don Q Rum

Bacardi 151 is tijdelijk niet meer leverbaar. Maar wij hebben hiervoor een goed alternatief. Namelijk de Don Q rum 151. 

De Don Q 151 is een mix van zware en lichte rums, elk met een minimum lagering van 3 jaar. Deze evenwichtige rum onderscheidt zich van andere 151 proofrums door volwassen kenmerken van vanille en eiken, en hints van rook en tabak.

Lagering: Een mix van rums op leeftijd met een minimum van 3 jaar.

75,5% ALC/VOL

Proefnotities: Vet, houtachtige smaak met een heerlijke zoetheid, hints van caramel, vijgen en gedroogde vruchten. Voldoende tanninesuit de eiken vaten ondersteunen een lange, heldere, smaakvolle afwerking en romigheidin de mond.

Lees hier meer over de Don Q Rums

Slijterij Voorburg Exclusief leverancier van Flor de Cana

Flor de Cana

Slijterij Voorburg is exclusief leverancier van Flor de Cana

Flor de Cana RUM heeft minimaal 7 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. De rum smaak is licht en aangenaam, een enigzins kruidige smaak met vanille en cacao maar toch fris. Flor de Cana Rum kan ook prima puur gedronken worden. De Compañia Licorera de Nicaragua werd in 1890 opgericht en voert naast Flor de Cana ook de merken Mombacho en Zapatera.

Slijterij Voorburg heeft Flor de Cana in haar assortiment. Een echt heerlijke tropische verrassing. Kom naar de winkel of reserveer uw fles via info@slijterijvoorburg.nl

Slijterij Voorburg - Van de Wateringelaan 25 - 2274 CA Voorburg - Telefoon: 070-3839198 - Fax: 070-3856614 - info@slijterijvoorburg.nl - KvK: 27086858 Deze website is gemaakt door www.mkbstunter.nl Privacy Verklaring
Slijterij Voorburg - Nix 18